Experts voor schaderegeling inhuren

Bij problemen met uw familiale verzekering of brandverzekering kunnen wij u helpen. De belangrijkste reden om contact met ons op te nemen is dat wij experts zijn in budgettering. U kunt uw kernactiviteit aan ons overlaten en ontspannen terwijl wij ze sorteren. Zo heb je tijd om uit te rusten, spelletjes te spelen of te genieten van online blackjack spelen.

De premies die u betaalt, geven recht op dekking voor verliezen en goede service en u zou geen professionele hulp moeten inhuren om een ​​claim eerlijk betaald te krijgen. United Polisholders biedt gratis, ‘op de weg geteste’ tips en informatie en ondersteuning om u te helpen uw eigen beste advocaat te zijn bij het verkrijgen van de volledige voordelen van uw verzekeringsdekking.

Als u echter een groot verlies lijdt waarbij een grote som geld is gemoeid, moet u mogelijk professionele hulp inhuren om een ​​volledige en eerlijke schikking te krijgen. Afhankelijk van uw situatie moet u mogelijk een schade-expert, een advocaat, een bouwschatter, een bedrijfshygiënist of andere soorten experts inhuren. Verzekeringsmaatschappijen hebben experts, advocaten en claimprofessionals die hun belangen behartigen. U heeft daar recht op.

Dit is waarom u voor onze expertise moet kiezen

 • Om de tijd te versnellen die nodig is om uw visie om te zetten in realiteit

Omdat toegepaste kennis macht is, denken veel mensen dat kennis macht is, maar alleen als je iets met die kennis doet.

Gebruikmaken van de opleiding, ervaring en contacten van experts

 • Bespaart u tijd – experts hebben 10.000 uur geïnvesteerd in hun expertise
 • Bespaart u geld – experts investeren voortdurend in het opleiden van zichzelf

Hier zijn “do’s en “don’ts” bij het inhuren van een expert:

Do’s

 1. Bekijk hun geschiedenis
 1. Getuigenissen van eerdere klanten
 1. Klantenlijst – welke branche – zouden ze iets soortgelijks kunnen doen in jouw branche? Veel mensen zoeken alleen naar mensen in hun branche, wat ertoe leidt dat ze doen wat iedereen in uw branche doet – overweeg iemand die in een andere branche heeft gewerkt met technieken die uw branche nog niet heeft geprobeerd
 1. Onderwijs – blijven zij actueel in hun vakgebied?
 1. Organisaties waartoe ze behoren en hun rollen in die organisaties – nemen ze leiderschapsrollen of beheerdersrollen op zich, hoe betrokken zijn ze? Zijn ze te lang verlengd?
 1. Artikelen die ze schreven
 1. Luister naar hun podcasts
 1. Bekijk hun video’s
 1. Lees / luister naar boeken die ze hebben geschreven
 1. Hun veelgestelde vragen
 1. Fotogalerij – wie kennen ze?
 1. Woon hun evenementen bij (webinars, teleseminars, live-evenementen, online groepscoachingsessies, live-evenementen, online groepscoachingsessies)
 1. Werken ze samen met andere experts – creëer oplossingen?
 1. Communiceer met de expert voordat je hem inhuurt

Andere tips

 • Ga met ze om via hun blogs
 • Converseren op een online forum
 • Telefoongesprek
 • Skype-videogesprek
 • Persoonlijk interview
 • Controleer hun referenties
 • Interview kandidaat – leg uit wat u wilt bereiken, geef een deadline en vraag hen om u uit te leggen wat zij begrijpen dat uw behoeften zijn
 • Maak een intentieverklaring of vraag om een ​​schriftelijk voorstel
 • Betalingen in stappen – wanneer mijlpalen worden bereikt
 • Betrek en evalueer regelmatig – 30 dagen, 90 dagen, enz. afhankelijk van het project

Niet doen

 1. Huur uw familie of schoonfamilie in
 1. Veel mensen vertellen anderen hun idee en ze zeggen geweldig – ik zal je helpen – als jullie allebei geen ervaring hebben, zal het lang duren om te implementeren
 1. Raak ontmoedigd
 1. Als je anderen je ideeën vertelt, zullen veel kleine denkers je uitlachen en je vertellen dat je gek bent – veel mensen geven het op voordat ze beginnen
 1. Geef het ooit op – onthoud dat het niet het aantal ideeën is dat u begint te implementeren – het is het aantal dat u afmaakt!